για τους αθεραπευτα….. φιλους μας….

Το Le CONVIVIAL εγκαινιάζει νέο πρόγραμμα επιβράβευσης για τους αγαπημένους μας πελάτες και φίλους που…. θέλουν λίγο ακόμα …. οχι ΙΚΕΑ αλλά… λίγο ακόμα Le CONVIVIAL

Για τα φθινοπωρινά  Σαββατοκύριακα του 2018

Οσοι κάνουν  check-in την  Παρασκευή μέχρι 10:00 μμ έχουν δωρεάν late check-out την Κυριακή (μέχρι 7:00 μμ) αξίας 50 ευρώ και 50% έκπτωση στο δεύτερο πακέτο spa αξίας 70 ευρώ.

Οσοι επιθυμούν δυο συνεδρίες με κούρες και θεραπείες spa και μια διανυκτέρευση μπορούν να ζητήσουν το εκπτωτικό κουπόνι από τη reception για τη δεύτερη συνεδρία με έκπτωση 50% αξίας 70 ευρώ.

Αν θέλετε να μοιραστείτε την εμπειρία του Le CONVIVIAL  και να τη δωρίσετε σε φίλους σας  σαν γαμήλιο δώρο ισχύουν ειδικά πακέτα δώρων με κούρες και θεραπείες προσεκτικά σχεδιασμένα για κάθε περίπτωση. Επικοινωνείστε μαζί μας.

Αν πάλι θέλετε να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο με αγαπημένους φίλους, συνεργάτες ή συγγενικά σας πρόσωπα, ισχύουν ειδικές προσφορές με spa και γευσιγνωσίες ειδικά για εσάς και τους φίλους σας. Ισχύει για κρατήσεις 2 ή 3 δωματίων και πάντα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των αντίστοιχων προσφορών.

Early bookings :  Σε όλες τις κρατήσεις μας ισχύουν  προσφορές και εκπτώσεις 20% για όσους ολοκληρώνουν τις κρατήσεις τους 20 μέρες πριν την άφιξη τους. Επικοινωνείστε μαζί μας για την ολοκλήρωση των κρατήσεων.

Sailing  στον Κορινθιακό παρέα με τα δελφινια. Ολα τα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου μπορείτε να απολαύσετε τις άγνωστες ομορφιές του Κορινθιακού, τα νησάκια, τις παραλίες και τις παράκτιες λίμνες του. Τιμή με γεύμα στο σκάφος 50 ευρώ το άτομο (για παρέες 4-6 ατόμων και 45 ευρώ το άτομο για παρέες 8-10 ατόμων) Επικοινωνείστε μαζί μας για διαθεσιμότητα και Κρατήσεις 20 μέρες πριν την άφιξη.

Recent Posts