Τι χρειαζομαι για ενα υπεροχο Σαββατοκυριακο χωρις σκεψη και προετοιμασια

Τα Σαββατοκύριακα είναι σύντομα, όμορφα και περνάνε γρήγορα. Δεν χρειάζεται να σπαταλάμε χρόνο σε προετοιμασίες και περιττές σκέψεις με το τι θα πάρουμε μαζί μας.

Οταν σκοπεύουμε να κάνουμε μια μικρή απόδραση 1- 2 ημερών και για να μην χάσουμε καθόλου από το χρόνο ή τη διάθεσή, μας προτιμάμε, αν είναι εφικτό, να φύγουμε απευθείας από τη δουλειά μας.

Τι χρειαζόμαστε? Ελάχιστα!

1 Πυζάμες- παντόφλες, εσώρουχα, ίσως κάποια φάρμακα, την οδοντόβουρτσα, τη βούρτσα και ελάχιστα -τα πλέον απαραίτητα καλλυντικά και πάντα όχι περισσότερα από όσα χωράνε σε ένα μικρό νεσεσέρ.
2.Παπούτσια και κάλτσες για περπάτημα, παντελόνι, πουλόβερ, και δύο απλές μπλούζες, που δεν τσαλακώνουν εύκολα, κασκώλ και μπουφάν
3.Ενα μαύρο απλό φόρεμα’ για όλες τις ώρες με τα αντίστοιχα παπούτσια και ένα εντυπωσιακό κόσμημα επίσης για ολες τις ώρες
Ολα δηλαδή όσα χωράνε σε μια μεγάλη τσάντα για την παραλία. Ο,τι επιπλέον… είναι περιττό.
Αν αυτό το διήμερο σκοπεύετε να το περάσετε μαζί μας, στο Le CONVIVIAL, δεν έχετε παρά να αφεθείτε σε ένα υπέροχο μασάζ μόλις φθάσετε. Εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε: πιστολάκι, παντόφλες, εσώρουχα μιάς χρήσης, κιμονό, μπουρνούζια και πετσέτες φυσικά, αιθέρια έλαια αλλά και προϊόντα προσωπικής υγιεινής, που μπορείτε να ζητήσετε από τη reception.
Εσείς, φορέστε το χαμόγελό σας, ανοίξτε το ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο και όλα τα άλλα …..Αφήστε τα πίσω! Καλό Σαββατοκύριακο!

Τα Σαββατοκύριακα στο Le CONVIVIAL ξεκινούν με φιλέματα, κούρες, χαμάμ και μασάζ. To βράδι βάλτε το απλό μαύρο σας φόρεμα, τυλιχθείτε με τη μυρωδιά του γιασεμιού και του σανδαλόξυλου και ελάτε για δείπνο. Τα κεριά, η ατμόσφαιρα, το απλό αλλά γευστικότατο δείπνο και τα εξαιρετικά κρασιά από τα οινοτόπια της Κορινθίας θα σας κάνουν να ξεχάσετε ότι πριν από λίγο δουλεύατε. Συνεχίστε με ποτά και σοκολάτα στο δωμάτιο πριν χωθείτε στα εξαιρετικά λεπτά και φίνα σκεπάσματα από τη Βενετία…..