ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ 2019

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΕΑ ΣΟΔΕΙΑ. Τα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου χαιρόμαστε τον ήλιο, κολυμπάμε στα γαλανά νερά του Κορινθιακού και το απόγευμα, ανηφορίζουμε για τη Νεμέα. Η Νεμέα φοράει τα γιορτινά της και περιμένοντας τη νέα σοδειά, τα περίφημα οινοποιεία της μας ανοίγουν τις πόρτες (portes ouvertes)!

Απολαμβάνουμε εκπληκτικά δείπνα με σπανια τοπικά κρασιά στο Le CONVIVIAL και… υπέροχα spa.

BOOK NOW!

Οι ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ είναι ένας θεσμός που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην περιοχή της Νεμέας, αλλά και με δράσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα, με στόχο την προβολή του κρασιού ΠΟΠ ΝΕΜΕΑ που βασίζεται στην ποικιλία Αγιωργίτικο, μια από τις πιο δυναμικές και φημισμένες ποικιλίες στον κόσμο, αλλά και την ανάπτυξη του οινικού τουρισμού στην περιοχή. Οι μεγάλες μέρες της Νεμέας….. κρατάνε όλο το χρόνο για όσους αγαπούν το κρασί και την ιστορία του.

«Τρύγος και παραδοσιακό πάτημα σταφυλιών» στα οινοποιεία, BBQ, μουσική και στο τέλος πάρτε μαζί σας μούστο για σπιτικά γλυκά!

Μια διαφορετική αφήγηση  για ένα αρχαίο μύθο, αρχαίες πρακτικές, σύγχρονα μεγάλα κρασία. Ενα τοπίο θρύλος, μια παράδοση αιώνων, μια οινοποίηση μυθικά δραματική με μεγαλειώδη αποτελέσματα: Νεμέα

 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων!

 

Recent Posts